Premijera, danas u 18:20

NAROD PRIČA: Kad srce progovori

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2022. 17:00

Ovo je emisija koja će vam zagrijati srce pričama iz cijele Srpske, od Novog Grada do Trebinja, gdje god seže naše nebo ispod kojeg vrijedno rade i žive, njegujući ljubav prema otadžbini i svojoj đedovini, oni koji su vrlo često u sijenci, obični ljudi.

Novi format, autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini. U spletu iskrenih priča onih koji žive od svog rada, kroz otkrivanje znamenitosti i prirodnih ljepota naše zemlje i njihovih domova, uz riječi nade i inspiracije, te uz slike od kojih se 'rastopi' srce, sa vedrinom koja porazi sve prepreke i probleme, Biljana Stokić će, dugogodišnjim novinarskim iskustvom, zaviriti u njihovu svakodnevicu.

Kako živi običan čovjek? Koji su njegovi problemi i izazovi? U čemu nalazi snagu za radom i njegovanje tradicije i dobrih međuljudskih odnosa? Kako diše naša rodna gruda i ima li joj u ljepoti ravne? Čega se sjećaju? Pred čim ostaju zadivljeni? Čemu se vraćaju?

Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

Vođena svojim srcem i pričama komšija, rođaka i roditelja naša Biljana Stokić, pošla je od svog rodnog kraja i u prvoj, premijernoj emisiji, otkriva vam priče žitelja Vučje planine, nadomak Teslića, tamo gdje srce priča posebne priče.

Premijera putopisno-reportažne emisije 'Narod priča', danas u 18 časova i 20 minuta.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.