PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Zanimljive priče iz cijele Srpske

  • Извор: АТВ
  • 01.08.2022. 14:02

Razgovaramo o organskoj proizvodnji i vodimo vas na 'Dan organske proizvodnje Srpske' održan u Bijeljini, a koji organizuje socijalno preduzeće 'Agroplan' na kojim su ove godine učestvovali kako domaći, a tako i proizvođači iz regiona.

Susret organskih proizvođača najbolji je pokazatelj da Republika Srpska ima idealne uslove za organsku proizvodnju, a iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede povodom ovog događaja poručuju da zdrava i netretirana hrana može biti brend Srpske.

'Zajedno do posla' naziv je projekta koji realizuju Zavod za zapošljavanje Republike Srpske i Opština Foča, a podrazumijeva pomoć demobilisanim borcima da započnu ili prošire sopstvenu poljoprivrednu proizvodnju.

Lijepe vijesti donosimo iz Vlasenice, gdje je krov nad glavom dobilo 20 raseljenih i izbjeglih porodica. Stanovi su obezbijeđeni u okviru regionalnog programa stambenog zbrinjavanja uz pomoć EU, dok je Vlasenica obezbjedila lokaciju i infrastrukturu. U okviru ovog projekta napravljeno je oko 300 stanova.

Emisija 'Naša Srpska' ponedjeljak u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм