ATV

NAŠA SRPSKA: Priče iz cijele Srpske

  • 26.06.2023. 21:36

Emisija 'Naša Srpska', koju uređuje i vodi Jelena Grahovac, svakog ponedjeljka donosi aktuelnosti iz cijele Srpske.

Bileća: Postavljen kamen temeljac Hidroelektrane 'Dabar' – višenamjenska i multifunkcionalna hidroelektana snage od 160 megavata, trebalo bi da počne sa radom 2027. godine.

Doboj: Medicinska škola proslavila 60 godina rada i trajanja – u to ime škola je objavila monografiju na kojoj je rađeno dvije godine i koja osim tekstova ima i oko 1700 autentičnih fotografija.

Zvornik: 'Alumina' primila u radni odnos 50 novih radnika – ukupno u ovoj kompaniji zaposleno je 1580 radnika, od toga trećina mlađa od 35 godina.

Banjaluka: Stiglo 550 djece sa Kosova i Metohije u okviru projekta 'Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske' koji se ove godine realizuje po 11 put.

Istočno Novo Sarajevo: Upoznajte porodicu Macan iz Tvrdimića koja se bavi apiterapijom.

Emisija 'Naša Srpska' ponedjeljak u 18 časova i 20 minuta

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.