НЕДЈЕЉА У 17:50

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Вишеград

  • Извор: АТВ
  • 06.01.2024. 16:00

Тамо гдје вијековима стоји над хладном Дрином чувена Ћурија, тамо те љепота опија – наш Лазар води вас у ненадмашно посбеан Вишеград.

Показаће вам чаробни Андрићград – Андрићев институт и биоскоп Доли Вел. Посјетиће и Манастир Добрун, а деликатеса неће изостати – припремаће аутентични вишеградски ћевап и специјалитет под називом На Дрини Ћуприја.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер нове кулинарско-путописне емисије АТВ-а, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 17 часова и 50 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм