RADNIM DANOM U 20:45

Serija Jagodići: Tavan Kaštela krije tajnu

  • Извор: АТВ
  • 13.07.2021. 09:11

Priča o grofu, njegovim sinovima i njihovim ljubavima na velikom Kaštelu i vojvođanskim posjedima tridesetih godina prošlog vijeka obiluje nimalo očekivanim prevratima, dubokom romantikom, ali i scenama koje upućuju na žanr trilera ili čak horora, što u mnogome daje seriji jednu posebnu atmosferu punu očekivanja novih prevrata. 

Serija je osvajala mnogobrojne nagrade, ali najviše se ističe nagrada za najbolji glumački par na III FEDISU 2013. godine koju su dobili Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. 

Na Kaštelu Jagodića u toku je zabava "bogatih porodica". Mihalj Šijački je glavni  koji animira društvo. Branko vreba priliku da razgovora s njim u četiri oka. Pokazuje mu inkrimisanu fotografiju i optužuje ga da stoji iza zločina koji su se dogodili, očekujući da Mihalj sve prizna. I zaista, pritisnut dokazima, Mihalj priznaje da ga je Bandika ucenjivao fotografijom, ali da nema nikakve povezanosti sa zločinima. Branko je zbunjen, ne zna da li da mu veruje, ali događaj koji će ubrzo uslediti potvrdiće da je Mihalj govori istinu. Tajanstvena poklada dolazi na Kaštel i nastavlja svoj krvavi pir...

Jovan je već neko vrijeme ubjeđen da Marišneni i sobar Slaven nekoga kriju na tavanu Kaštela, a koji je u sukobu sa zakonom. Jovan je dugo korake u mrklim noćima smatrao duhovima, a sada na red dolazi otkrivanje komplikovane prošlosti. Braća otkrivaju veliku porodičnu tajnu – razbojnik koji se krije na tavan je njihov rođak i od njih se zahtjeva da beguncu pomognu u skrivanju. Još jedna tajna će biti razotkrivena – ko je čovijek koji je umješan u cijeli slučaj. 

U međuvremenu dešava se još jedan zločin. 

Kakve će se tajne otkriti na tavanu Kaštela? Ko stoji iz krvavih ubistava?

Ne propustite seriju “Jagodići” od utorka do petka u 20 časova i 45 minuta.

Uloge: Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Gorica Popović, Radoje Ćupić, Nina Janković, Dara Džokić, Radoslav Milenković, Miloš Samolov , Nada Šargin, …

Scenario: Đorđe Milosavljević

Reditelj: Miroslav Lekić

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)