VEČERAS 22:20

Serija The Loudest Voice: Kraj velikog televizijskog maga

  • 30.04.2021. 18:00

Na kraju smo mini-serije „The Loudest Voice“ o velikom magu medija, osnivaču „Fox News-a“, savjetniku američkih predsjednika i čovjeku zavidne karijere, poprilično prljavog i neetičnog privatnog života. 

Osim što smo mogli da u sjajnoj izvjedbi Russela Crowea upoznamo Rogera Ailesa, njegovu prirodu i karijeru, vidjeli smo i svijet televizije iz jednog sasvim drugog ugla. Otkrili smo mnogo i o nastanku najpoznatijeg američkog kablovskog kanala, uticaju političkih krugova na uređivačku politiku, vidjeli smo na koji način funkcionišu stvari u velikim medijskim kućama i kako se plasiraju informacije da bi se zadobila pažnja i dominacija u krugovima komunikacije i propagande.

Pažljivo i odlično odabrana glumačka postava i vjerodostojni likovi, zanimljiv pristup građenju priče i sukoba i svi detalji su ovu biografiju učinili i univerzalnom pričom o ljudskom životu i o tome koliko su neki glasovi zaista najjači i da li mogu da mjenjaju svijet. Roger je zaista promijenio život i istoriju četiri američka predsjednika i jednu televiziju učinio brojem jedan cijelu deceniju na medijskom tržištu. Promijenio je i život svoje Beth. I svog sina. Promijenio je život i mnogih žena koje su bile njegove žrtve. I živote mnogih sa kojima se susretao. 

On je bio najjači glas u sobi, ali na kraju su ga ućutkali još mnogo jači i kakva je obično sudbina: baš te jače glasove kreirao je potpuno sam. Gretchen Carlson se izborila da se njen glas i glas drugih žena čuje. Izborili su se i Murdochovi sinovi da se i  njihov glas čuje. Izborila se i Beth Ailes. Na kraju je samo Roger postao tih. 

Večeras u 22 časa i 20 minuta pogledajte finale mini- serije „The Loudest Voice“, serije koja otkriva svijet u kojem je uvijek gusta borba da budeš 'najjači glas u sobi'. 
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм