RADNIM DANOM U 14:15

Serija Zakletva: Novi 'crv sumnje' u Rejhaninu ljubav

  • Извор: АТВ
  • 02.08.2021. 09:21

Opet će u velikom domu krenuti osvetničke spletke Džemre i Džavidan, a sve u cilju da zauvijek rastave Emira i Rejhan koji se u poslednjih nekoliko epizoda veoma zbližavaju. Centralno klupko zlobe počinje na proslavi Suninog rođendana. Rejhan je okupirana pravljenjem torte za Sunu. Kada Suna dozna za pripreme zamoli Rejhan da ništa ne sprema, jer je razočarana svojim životom i statusom u kući. Džavidan saznaje za iznenađenje i baca Rejhanin kolač u smeće. Na Suninoj zabavi još jedan udarac će uslijediti za Rejhan – Džemre će pokušati da preuzme zasluge za iznenađenja. Pravda dolazi i Emir shvati da je Rejhan organizovala proslavu za Sunu. Džemre od bijesa inscenira da se spotakla i gura Rejhan u bazen. Ona nevješta plivanju počinje da se davi, a u poslednjem času je spašava Emir.

Soner nudi Lejli mjesto savjetnika za IT tehnologiju u svojoj firmi. Ona ne prihvata odmah ponudu, već počinje da se usavršava, što Kemalu pričinjava strahovito nezadovoljstvo. Kemal iskazuje svoju ljutunju prema Lejli i optužuje ju kako ne vidi šta Soner zaista planira. Lejla pobjesni zbog Kemalovih riječi, nazove Sonera i prihvati posao kod njega.

U međuvremenu Džemre saznaje kako Emir priprema romantičnu večeru za Rejhan, pa je poziva u kupovinu zbog posebnog događaja. Već kuje novi plan da sruši Rejhanin ugled kod Emira. Dok bude čekala Rejhan, sakriće svoju karticu. U kupovini će nagovoriti Rejhan da uzme skupe stvari, a onda će račun završiti kod Emira – šokiraće ga kada vidi koliko je njegova supruga potrošila.

Ipak njih dvoje odlaze na romantičnu večeru pored mora – uz svijeće i ples Rejhan će se prepustiti osjećajima. Preokret dolazi na kraju večere kad Emir odluči da  provede svoj opaki plan. Počne sipati optužbe prema Rejhan govoreći joj kako je sada siguran kako je ona s njim samo zbog novca i kao dokaz daje joj ček iz kupovine. Rejhan će poželeti da razgovaraju međutim Emir je ostavlja. 

Da li će Emir otkriti da je krivo optužio Rejhan? Koliko će duboko zaratiti Lejla i Kemal?

Serija “Zakletva” svakog radnog dana u 14:15 časova.

GLUMCI: Özge Yaz, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses

SCENARISTA: Nazmiye Ylmaz

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина