VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Najbolje razbuđivanje

  • Извор: АТВ
  • 27.05.2022. 18:00

Meteorolozi najavljuju nešto hladnije i kišovito vrijeme, ali to ne mijenja ritam najboljeg programa za početak sjajnog vikenda. Očekuje vas naša nasmijana i raspoložena Jovana Radosavljević i pregršt zanimljivih tema, priča, savjeta, recepata i dobre zabave.

U subotu govorimo o konačno odobrenim posjetama pacijentima na Univerzitetkom kliničkom centru Repbulike Srpske, gdje je naša ekipa provjerila kako se pacijenti osejćaju kada mogu da konačno neometano mogu da vide najdraže.

Naša Dragana Božić donosi priče sa vrelog pijeska Egipta – od prelijepih plaža, preko džip safarija do ronjenja i krstarenja.

Za našu 'Vikend Vekericu' govori popularni rap sastav Beogradski sindikat.

U gostima nam je Rade Čajić, predsjednik Vazduhoplovnog kulba 'Skydive' Banjaluka sa kojim razgovaramo o obilježavanju Memorijalnog kupa '5 Zvijezdica', a koji se održava od petka do nedjelje.

U nedjelju donosimo korisne savjete – kako da pripremite djecu za upis u prvi razred?

Ulazimo u sezonu godišnjih odmora i putovanja pa vam donosimo nekoliko savjeta kako da se pripremite za put i koje su to svari bez kojih ne bi trebalo da idete na putovanje.

Kao i svakog vikenda donosimo sjajne recepte - kako da pirpremite ukusnu kombinaciju piletine sa kruškama, a otkrivamo vam i jedan recept za brz i ukusan ručak.

'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.