VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Priče za ugodan vikend

  • Извор: АТВ
  • 17.12.2021. 18:00

Vikend je za mnoge centralno vrijeme odmora, uživanja i razonode. Zato vam svakog vikenda donosimo naš vikend jutarnji program 'Vikend Vekericu' – mnogo zanimljivih priča, zabave i pozitivne energije. Sa vama je u subotu i nedjelju naša, uvijek nasmijana, Jovana Radosavljević.

Praznično raspoloženje i euforija već su počeli, pa subotu i započinjemo u tom duhu. Donosimo vam priču o najljepšim božićnim sajmovima. Osim što su poznati po veselju i poklonima, poznati su i po raskošnoj trpezi i malim slatkim zadovoljstvima. Donosimo vam recept za ukusnu toplu čokoladu.

Razgovaraćemo i o projektu 'Dog trust' i akciji sterilisanja ljubimaca. Vidjećete i kako izgleda najljepša žena svijeta, ponos svih Indijaca.

U nedljelju ne preskačemo praznike. Ispratili smo kako to izgleda radost najmlađih kada u ruke stignu slatkiši. Neobična priča dolazi iz Foče – tamo je jedan spretan čovjek napravio automobil sa svojih 10 pristiju. Umjetnici iz Bijeljine takođe nisu štedeli na materijalu – napravili su gusle za Ginisa. Donosimo vam i recept za ukusan nedjeljni ručak.

Uživanja, zabave i kvalitetnog odmora neće nedostajati u našoj 'Vikend Vekerici' – u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.