ZA MIRNIJU, LJEPŠU, USPJEŠNIJU I BOLJU - NOVU 2022. GODINU

  • Извор: АТВ
  • 01.01.2022. 00:00

Sve godine su teške i izazovne. Ni ova nas kao i prethodna nije ostavila ravnodušnima. Talas opasne korone se nastavio, sukobi, ratovi, ekstremni odgovori prirode, prizori gladnih, nejakih i ostavljenih. Sa maskama ili bez njih, godina je bila krizna po svakom pitanju. Bilo je u njoj, kao i u svakoj, ljepote, radosti, osmijeha i ljubavi, rađanja i humanosti. I neka toga bude sve više! Svaka godina nas uči onome što je važno (čak i najvažnije) – ljudskosti, ljubavi, dobroti, svijesti o vrijednosti svakog čovjeka, očuvanju prirode od koje smo nastali i zbog koje postojimo.

Tako teška 2021, donijela je samo jedno – želju da mir u nama i u svijetu prevlada sve loše i da konačno dobijemo više zdravlja, sreće i radosti u novoj 2022. godini.

Vama, našim čitaocima i gledaocima, želimo više zdravlja i manje bolesti i virusa, više ljubavi, a manje ratova, više ispunjenih želja i manje razočarenja, više radosti i manje krize, više osmijeha, manje bola, više čuvanja prirode, manje smeća, više zagrljaja, manje sukoba, mnogo više lijepih želja, dobrih namjera, veselja, samo suza radosnica i sreće koja vas prati cijele godine.

Nikada nije ‘otrcano’ poželjeti mir u cijelom svijetu, jer ne zaboravite - od svih nas zavisi godina koja nas vodi ka sljedećoj. Ne dajte se lošim mislima i djelima, poštujte sami sebe i druge.

Želimo da i ove 2022. godine budemo zajedno i da za sve vas kreiramo još bolje sadržaje, uz mnogo iznenađenja i pravih vrijednosti. Želimo da nas pratite, kritikujete kada pogriješimo, dajete nam vjetar u leđa kad posustanemo u našoj misiji jer postojimo i trajemo zbog vas.

Želimo vam zdravlje, uspjeh i svaku sreću! I ostanite uz ATV – jer to je pravi izbor.

Srećne praznike želi vam vaš ATV!