Spektakl

Ceca otvara manifestaciju "Zima u Istočnom Novom Sarajevu"

  • Извор: СРНА
  • 24.12.2022. 10:50

Manifestacija "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" zvanično će početi večeras koncertom Svetlane Ražnatović, a tokom trajanja do 14. januara predviđene su brojne aktivnosti, najavljeno je iz Opštinske uprave.

Početak koncerta predviđen je za 21 čas u novoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu.

U ponedjeljak, 26. decembra, biće organizovana Dječija Nova godina u sportskoj dvorani u 14 časova, a u utorak, 27. decembra, će početi Božićni turnir u futsalu, koji traje do 13. januara.

Proslava dvanaestog rođendana Dječije biblioteke najavljena je za srijedu, 28. decembra, u 12 časova, a od 19 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo planiran je Novogodišnji koncert učenika osnovne muzičke škole.

U okviru manifestacije predviđena je i Božićna akademija 4. januara u 19 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Na Badnji dan, 6. januara, u 9 časova biće služena liturgija u Hramu Svetog Varnave Hvostanskog na Vranješu i u Crkvi Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima, kao i večernja služba i osveštenje Badnjaka od 17 časova na Vranješu i u 18 časova u Miljevićima.

Za Božić će biti upriličena ponoćna liturgija u hramu na Vranješu i crkvi u Miljevićima, dok će u crkvi u Miljevićima liturgija biti služena i u 8 časova.

Svečani defile ulicama Istočnog Novog Sarajeva, povodom Dana Republike Srpske – 9. januara, najavljen je za 14 časova, a u 18 časova je planirana izložba “Živi sjećanje” u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Koncert Policijskog orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske biće održan istog dana u 19 časova na Trgu Republike Srbije.

U utorak, 10. januara, najavljen je koncert “Srpska u srcu” u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo sa početkom u 19 časova.

Završnog dana manifestacije “Zima u Istočnom Novom Sarajevu” u petak, 13. januara, povodom pravoslavne Nove godine najavljen je koncert Baneta Mojićevića na Trgu Republike Srbije, sa početkom u 22 časa.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић