Oskrnavljena ploča na Vracama

Ćosić: Nastavak skrnavljenja svega što odražava identitet Srba

  • Извор: СРНА
  • 29.08.2023. 15:08

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ocijenio je da još jedno u nizu skrnavljenje spomen-ploče na Vracama jasno govori o nastavku skrnavljenja svega što odražava identitet Srba, Republike Srpske i Odbrambeno-otadžbinskog rata.

"To jasno govori o tim ljudima i njihovom odnosu prema Srbima. Mogu im poručiti da ih (spomen-ploče) ne mogu oštetiti onoliko koliko ih mi možemo obnoviti", rekao je Ćosić Srni.

Turiste pokosila smrtonosna bakterija, umrlo 11 ljudi, više od 100 zaraženih

Turiste pokosila smrtonosna bakterija, umrlo 11 ljudi, više od 100 zaraženih

Spomen-ploča, koja je na Vracama u Istočnom Sarajevu postavljena u znak sjećanja na postrojavanje samoorganizovanog srpskog naroda u maju 1995. godine koje je izvršio general Ratko Mladić, ponovo je oskrnavljena, što je predsjednik opštinske Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo Dragiša Tuševljak ocijenio kao udar na Republiku Srpsku.

Bivši načelnik osuđen da je bh. opštinu oštetio za 5.850 KM

Bivši načelnik osuđen da je bh. opštinu oštetio za 5.850 KM


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.