Predsjednik GrO SNSD Banjaluka

Đajić poručio Driniću i Stanivukoviću: Održite vi neko predavanje

  • 29.11.2022. 15:48

Povodom izjave potpredsjednika GrO PDP Banjaluka Nebojše Drinića da je u gradskom odboru SNSD naveče disko a ujutro ordinacija, oglasio se i predsjednik GrO SNSD Banjaluka Vlado Đajić.

Đajić je istakao da Savez nezavisnih socijaldemokrata u svojim redovima ima zavidan broj stručnih i školovanih ljudi od čijeg znanja i sposobnosti treba da imaju koristi, prije svega, građani.

“Tužno je da se na nož dočekuje svaki potez pa i onaj koji mnogima može da spasi život. To svakako govori više o onima koji to rade bez imalo promišljanja i isključivo sa ciljem obezvređivanja političkog protivnika. Zar nekome može da smeta pregled pacijenata i spašavanje života. Gradski odbor SNSD je veoma ozbiljna politička organizacija koja ima 28 savjeta i skoro svaki dan se dešavaju predavanja, tako je bilo moje i predavanje mojih saradnika o prevenciji moždanog udara i tu nema zloupotrebe, pregledi se neće raditi na UKC već u registrovanoj zdravstvenoj ustanovi sa kojom imamo ugovor. Pozivam dotičnog i njegovog šefa partije da održe predavanje iz svoje struke, mada ne znam ni šta su po zanimanju ni šta mogu da ponude narodu”, poručio je Đajić.

Тагови: