Humanitarni meč

FK “Romanija” 12. marta igra za Miloša

  • 09.03.2023. 19:50

Fudbalski klub „Romanija“ će drugi dio sezone otvoriti na svom stadionu 12. marta, kada će ugostiti ekipu FK „Rudar“ iz Ugljevika. Iz kluba pozivaju navijače da početak proljećnog dijela sezone obilježe velikim prisustvom i pruže podršku svojim ljubimcima u namjeri da dobrom i efikasnom igrom pobijede ozbiljnog rivala.

“U nastavak sezone ulazimo sa ojačanim igračkim kadrom, ali i stručnim štabom i ne krijemo da to dodatno pothranjuje naše ambicije da ostvarimo što bolji plasman u sezoni pred veliki jubilej, imajući u vidu činjenicu da dogodine obiljžavamo devet decenija postojanja kluba”, kaže član Uprave FK „Romanija“ Miloš Pelemiš.

On ističe da predstojeći duel sa „rudarima“ nosi i humanitarnu dimenziju, jer su u FK „Romanija“ odlučili da na ulazu u stadion postave i kutiju u koju će svi moći da prilože novac namijenjen kao pomoć u liječenju mladog sportiste iz našeg grada Miloša Božovića, koji je prije osam godina na fudbalskoj utakmici doživio tešku povredu glave i od tada vodi nadljudsku borbu za oporavak.

“Pozivam sve ljubitelje fudbala u Palama da u nedjelju u što većem broju dođu na utakmicu i podrže svoj FK „Romanija“, te svakako i našeg sugrađanina Miloša Božovića u obezbjeđivanju sredstava za dalje liječenje i borbi za ozdravljenje”, zaključio je Pelemiš.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм