Gradonačelnik Doboja

Jerinić: Započeti projekti biće realizovani

  • Извор: СРНА
  • 17.07.2023. 22:19

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić rekao je večeras da će biti realizovani svi započeti projekti poput nove bolnice, koja će ove godine biti puštena u rad, izgradnje sportske dvorane i rekonstrukcije Centra za kulturu.

Komentarišući produženje roka izvođenja radova na novoj bolnici, koji je bio do kraja septembra, Jerinić je rekao novinarima u Doboju da "otvaranje neće biti u izbornoj godini, već u ovoj koja nije izborna".

On je ocijenio da će nova bolnica biti na ponos cijelog grada, da je to stogodišnji projekat kada je riječ o zdravstvenim ustanovama u dobojskoj regiji.

Jerinić je pozvao građane na strpljivost i istakao da postojeća bolnica sa službama funkcioniše i da građani nisu oštećeni ni za jedan vid usluge.

Stevandić izbacio Rankića iz kabineta, on prijavio da je fizički napadnut

Stevandić izbacio Rankića iz kabineta, on prijavio da je fizički napadnut

Za izgradnju gradske sportske dvorane, Jerinić je rekao da se postavlja krovna konstrukcija čime se završava i prva projektna faza, a kompletni radovi trebe da se okončaju sljedeće godine.

"To ćemo završiti u toku sljedeće godine, ali vjerovatno ćemo pustiti poslije izbora jer mi radimo svakog dana i svage godine, a ne samo kada su izbori", istakao je Jerinić.

Govoreći o rekonstrukciji objekta Centra za kulturu, Jerinić je pojasnio da je to jedan od prioritetnih projekata od kojeg se ne odustaje i koji će biti realizovan prihodima grada.

"U rekonstrukciju smo ušli sa nekompletnim sredstvima. Finansijska sredstva koja smo tražili preko donacija nisu realizovana i iz vlastitih prihoda i budžeta završićemo i taj projekat. Malo sporije jeste, ali molim za strpljenje i razumijevanje", naveo je Jerinić.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: