Три имена

Ко ће у трку за начелничку фотељу у Билећи?

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 19:42

Са једним смо Билећу гледали као на длану, са другим смо прошетали главном улицом, трећи није био ту. Кандидати су тренутно билећка тема број један. Миодраг Парежанин, директор је једне билећке школе и званични СНСД-ов кандидат за начелника Билеће. За АТВ каже циљеви су јасни и прижељкује мирну кампању.

"Свако нека се бори на свој начин. Ја мислим да ми ипак можемо боље од овога, мислим да Билећа може боље од овога и на крају крајева мислим да Билећа и Билећани то заслужују", каже Миодраг Парежанин, кандидат СНСД-а.

Михајло Вујовић, некадашњи билећки менаџер са богатом биографијом. И он ће у трку за фотељу начелника. Кандидат је коалиције „Уједињени за Билећу“ каже подржаће га најмање четири странке међу њима Шешељеви радикали и Уједињњена Српска. За АТВ још каже да му је циљ помирити Билећу и демантује наводе да је он једна струја СНСД-а.

"Ја нисам ничија струја, ово говорим сопственом памећу, на овоме радим више од двије или три године, осмишљавању овога свега, како све треба да изгледа. Мислим да је спас Билеће да се и једна и друга велика странка на неки начин обједине и да раде заједно у корист Билеће", каже Вујовић.

Владајућа билећка коалиција окупљена око СДС-а кандидата још није представила. Прича се да ће Веселин Вујовић у трку за још један мандат. Први билећки СДС-овац нам каже, није преша.

"Оно што могу да кажем да ћемо у наредном периоду и у договору са нашим коалиционим партнерима имати једног кандидата кога ћемо сви заједно сложно подржати", каже Мато Вујовић, предсједник ОО СДС Билећа.

Како сада ствари стоје на гласачком листићу за начелника Билеће биће три имена. Иако су многи навикли на бурну билећку политичку сцену актери ове приче обећавају мирну и коректну кампању.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?