Очекују се добри резултати

НПС основала Општински одбор у Новом Граду, предсједник Мирослав Бајић

  • Извор: СРНА
  • 07.02.2024. 21:56

Народна партије Српске /НПС/ формирала је Општински одбор у Новом Граду, а за предсједника је изабран Мирослав Бајић.

Бајић је захвалио за указано повјерење и најавио активно учешће ове странке у политичком, друштвеном и привредном животу.

"У Општинском одбору су људи који су спремни да остану у Новом Граду, да раде за овај град и Републику Српску. Мислим да је НПС препозната као странка која ради и расте", рекао је Бајић и додао да очекују добре резултате на локалним изборима.

Предсједник НПС-а Дарко Бањац рекао је да је на општим изборима 2022. године ова странка у Новом Граду изашла са иницијативним одбором и освојила више од 450 гласова.

"Чињеница да имамо подршку навела нас је и упутила да идемо у правцу оснивања општинске организације. Вечерас је формиран Општински одбор НПС-а који ће у наредном периоду бити проширен", рекао је Бањац и додао да су у странци већином млади људи што је њена специфичност. 

Он је истакао да очекује да се у наредном периоду прошири Општински одбор и да за локалне изборе имају пуну одборничку листу, а да послије избора буду парламентарна странка. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм