Глумац и водитељ

Огласио се Тарик о инциденту са градоначлеником: Апсурд - представу откупио Град

  • Извор: Агенције
  • 22.11.2023. 17:22

Прошле суботе познати глумац и водитељ Тарик Филиповић наступао је са својом представом "Секс и глад“ у Живиницама, а на представи је дошло до инцидента са градоначелником Беганом Мухићем.

Тарик Филиповић сада је за Индекс открио околности догађаја.

"Апсурд је да је ту представу откупио Град и поклонио је својим грађанима. Дакле, и градоначелник. Вјероватно он није знао о чему је представа, већ само ко игра у њој“, рекао је Филиповић о градоначелнику који је сједио у препуној дворани у првом реду са својом супругом.

Филиповић је додао да је са градоначелником и његвоом супругом био још један пар који је убрзо изашао из сале.

"Одмах сам осјетио њихову енергију, која је била поприлично негативна, не до те мјере да не могу играти, али сам све вријеме на себи осјетио њихове погледе који су били чудни. Због тога сам у једном тренутку упитао госпођу, супругу градоначелника, је ли нешто љута на свог ‘доктора‘. Она је, онако кроз зубе, проциједила да није, а ја сам наставио даље“, говори Тарик.

Начелник општине напао Тарика Филиповића усред представе

Начелник општине напао Тарика Филиповића усред представе

Потом је примијетио како градоначелник и његова супруга типкају у мобителе.

"Рефлексно сам, онако у лику, рекао: ‘Тако је, запишите што доктор сексологије говори, увијек је добро имати натукнице.‘ Након тог је градоначелник почео мумљати, а ја сам му рекао да га не чујем јер сам озвучен. Он је на то рекао: ‘Могли сте рећи шта је садржај наступа.‘ Ја сам му рекао: ‘Као прво, ово није наступ, ово је представа. Као друго, могли сте погледати плакат и распитати се шта сте купили и шта долазите гледати…‘“, прича Филиповић.

Након тога је Филиповић понудио да он напусти позорницу или да градоначелник и супруга напусте представу.

"Рекао сам му да имамо двије опције. Прва је да ја одем у гардеробу, а он да преузме позорницу. Друга је да он изађе. ‘Нико вас не тјера да будете ту, ја ћу вас сачекати ако хоћете‘, рекао сам. Публика је на то почела аплаудирати, а он је рекао да ‘може остати сједити, овако‘“, присјећа се и додаје како му није било лако након тога одиграти преосталих 45 минута с тим осјећајем.

На крају представе Тарик је дијелио својој публици у првим редовима "рецепте“, као и иначе, али градоначелник и супруга су свој одбили, а убрзо и отишли. Након представе су бројни гости пришли Тарику и рекли како се надају да неће понијети лоше успомене из њиховог града.

Процедура изручења Мишковића регулисана споразумом БиХ и Хрватске

Процедура изручења Мишковића регулисана споразумом БиХ и Хрватске

"Не мислим ништа лоше, доћи ћу у Живинице поновно првом приликом“, рекао је о томе па додао да "изаћи с представе није срамота“ те да је свјестан да "све иде у рок службе“.

Тарик Филиповић у представи глуми доктора сексологије, професора и заводника Уду Шприцнмахера који жели публику насмијати и едуковати о сексуалним темама које су многима и даље табу. Откако Тарик изводи представу, ово је био први такав догађај на њој.

"Осим што сам погодио свој укус и укус публике, сматрао сам великим успјехом то што сам о теми сексуалности, која је сама по себи ласцивна, проговорио на начин који досад никоме није засметао. Било је у публици људи разних профила и сви су представи дали палац горе“, рекао је Тарик.

С градоначелником, осим на представи, није причао и нису се упознали.

"Нисам га упознао, ни прије ни послије. Ја не бих ни проговорио о тој теми да није процурила у медије. Жао би ми било публике да смо прекинули представу. Од градоначелника и супруге аплауз нисам добио, зато су појачали аплауз публике“, додао је, преноси Н1.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.