Pale

Počinje manifestacija "Snježna čarolija"

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2023. 19:21

Manifestacija „Snježna čarolija“ održaće se u okviru "Paljanske zime" od 12. do 22. januara u Olimpijskom parku. U okviru ove manifestacije biće otvoreno veliko besplatno klizalište uz mnoštvo drugih muzičkih, plesnih, sportskih, kulturno-umjetničkih sadržaja.

"Zaista će to biti jedan lijep događaj i u sklopu tih 10 dana „Paljanske zime“. Ta "Snježna čarolija“ treba da bude nešto što poklanjamo, prije svega, najmlađim. Dakle, klizanje na ledu i sve ono što se nudi, sigurno će biti dobro, prije svega za najmlađe, za njihove roditelje, za porodicu i to je način da se prije svega okupimo", kaže Boško Jugović, načelnik opštine Pale.

Olimpijski park će ponovo postati centar prave zabave, a svaki dan manifestacije biće upotpunjen brojnim aktivnostima. Takođe, organizovan je doček pravoslavne Nove godine, gdje će publiku zabavljati Boris Režak i njegovi Rogati, kao u predgrupa Neo Stereo iz Istočnog Sarajeva.

"Tačno prije mjesec dana je pokrenuta procedura ponovne "Snježne čarolije" na Palama, tada smo još uvijek bili kao Turistička organizacija, a od 1. januara smo u sklopu, tj. zajedno poslujemo sa Turističkom organizacijom grada i ove godine će sigurno biti i mnogo bolje", kaže Dragan Jakić,  šef Turističke organzacije Pale.

"Očekuje nas veliki broj sadržaja, koje smo prilagodili prvenstveno najmlađima, porodicama sa djecom, pa ćemo tu imati igre bez granica, face painting, balonsko modeliranje. Veliki je broj sadržaja, nadamo se da će svi koji nas posjete u narednih 10 dana stvarno uživati ovdje u Palama", kaže Igor Ikonić, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Za sve posjetioce, prve dvije večeri, biće obezbijeđeno besplatno kuvano vino i čaj, a novogodišnju atmosferu će upotpuniti i spektakularan vatromet. Doček pravoslavne nove godine počinje sutra u 21 čas.

Тагови: