ATV

Jezero

Ružičić: Vlasniku pumpe će biti ispostavljen račun od uklanjanja izlivene nafte

 • Izvor: SRNA
 • 23.05.2023. 17:00

Vlasnik napuštenog objekta bivše benzinske pumpe u Jezeru gdje se usljed poplava najvjerovatnije izlila nafta još ništa nije preduzeo, pa će danas biti zatraženo da to uradi neko drugi, a da se njemu ispostavi račun, rekla je načelnik opštine Snežana Ružičić.

Ružičićeva je napomenula da je vlasniku napuštenog objekta bivše benzinske pumpe u petak, 19. maja, usmeno naložio republički inspektor da ukloni izlivenu mješavinu nafte i vode, ali on ništa nije uradio, osim što je drvene čepove koje je stavila Republička uprava civilna zaštita na cijevi, iz kojih se, kako se pretpostavlja, izlila nafta, zamijenio nekim metalnim.

Ubijen Ervin Ćelahmetović - Policajka osumnjičena da je pomogla ubici da pobjegne

Ubijen Ervin Ćelahmetović - Policajka osumnjičena da je pomogla ubici da pobjegne

Ona je navela da će danas poslati dopis ekološkoj republičkoj inspekciji gdje će tražiti da oni nalože nekoj sertifikovanoj kući da ukloni tekućinu nafte i vode, a da se vlasniku napuštenog objekta bivše benzinske pumpe ispostavi račun, jer ništa nije preduzeo.

"Nama je u četvrtak i petak dolazila republička inspekcija i njemu je u petak naloženo da ukloni tu mješavinu nafte i vode, ali do danas ništa nije uradio. Vidno je da ima tekućine koju očigledno zemlja ne može da upije vjerovatno zbog te masnoće, naftnih derivata", rekla je Ružičićeva.

Grujičić objasnila kako je doktorica došla u

Grujičić objasnila kako je doktorica došla u "Ribnikar", a ovako je izgledala terapija sa učenicima

Ona je dodala da je u petak na terenu bio i predsjednik lokalnog Sportsko-ribolovačkog društva, koji je tu primijetio uginuće puževa.

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.