Jezero

Ružičić: Vlasniku pumpe će biti ispostavljen račun od uklanjanja izlivene nafte

  • Извор: СРНА
  • 23.05.2023. 17:00

Vlasnik napuštenog objekta bivše benzinske pumpe u Jezeru gdje se usljed poplava najvjerovatnije izlila nafta još ništa nije preduzeo, pa će danas biti zatraženo da to uradi neko drugi, a da se njemu ispostavi račun, rekla je načelnik opštine Snežana Ružičić.

Ružičićeva je napomenula da je vlasniku napuštenog objekta bivše benzinske pumpe u petak, 19. maja, usmeno naložio republički inspektor da ukloni izlivenu mješavinu nafte i vode, ali on ništa nije uradio, osim što je drvene čepove koje je stavila Republička uprava civilna zaštita na cijevi, iz kojih se, kako se pretpostavlja, izlila nafta, zamijenio nekim metalnim.

Ubijen Ervin Ćelahmetović - Policajka osumnjičena da je pomogla ubici da pobjegne

Ubijen Ervin Ćelahmetović - Policajka osumnjičena da je pomogla ubici da pobjegne

Ona je navela da će danas poslati dopis ekološkoj republičkoj inspekciji gdje će tražiti da oni nalože nekoj sertifikovanoj kući da ukloni tekućinu nafte i vode, a da se vlasniku napuštenog objekta bivše benzinske pumpe ispostavi račun, jer ništa nije preduzeo.

"Nama je u četvrtak i petak dolazila republička inspekcija i njemu je u petak naloženo da ukloni tu mješavinu nafte i vode, ali do danas ništa nije uradio. Vidno je da ima tekućine koju očigledno zemlja ne može da upije vjerovatno zbog te masnoće, naftnih derivata", rekla je Ružičićeva.

Grujičić objasnila kako je doktorica došla u

Grujičić objasnila kako je doktorica došla u "Ribnikar", a ovako je izgledala terapija sa učenicima

Ona je dodala da je u petak na terenu bio i predsjednik lokalnog Sportsko-ribolovačkog društva, koji je tu primijetio uginuće puževa.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок