Општински одбор СНСД

"Зашто локална власт свим силама Теслићане жели ставити у изолацију и претворити у таоце СДС-овог режима?"

  • Извор: АТВ
  • 22.04.2024. 16:31

Локална власт у Теслићу најрадије би од Теслића направила пусто острво, ставила га у потпуну изолацију, а грађане претворила у таоце једног човјека и СДС-овог политичког режима, саопштено је ово из Општинског одбора СНСД Теслић.

Ово је саопштено након што је теслићки СДС поручио СНСД-у да је „и Теслић Република Српска".

„Тако се понашају, на томе интензивно раде три мандата, а онда оним истим путем којим грађани одлазе уколико нису погодни тој погубној политици, осликавају зидове са натписом 'и Теслић је Република Српска'.  Заиста, и Теслић је Република Српска, па зашто се онда понашате као да није?“, питају из СНСД Теслићу.

Додају да је СДС-у најважније да Теслић, у сврхе сулудог политичког режима ове партије, прикажу као „општину случај“, а истина је да опструишу сваки вид сарадње са републичким институцијама. 

„Жалосно је што ту опструкцију ви посматрате искључиво као добар маркетиншки трик и средство за манипулацију грађанима Теслића. Послије предугих 12 година свима је постало јасно да опструкција реализације важних и стратешких пројеката за Теслић са нивоа републичких институција од локалнe власти има за циљ искључиво то да предсједник СДС-а и начелник Теслића Милан Миличевић може креирати своју политичку причу као опозиционар републичке власти, а на штету својих грађана који су га изабрали“, кажу у СНСД Теслић.

Начелника Теслића и предсједника СДС-а Милана Миличевића подсјећају да му Теслићани и Теслић морају бити на првом мјесту јер је он, прије свега, начелник општине. 

„То што је у међувремену постао и предсједник СДС-а не даје му за право да Влади Републике Српске не кандидује пројекте који су од виталног значаја за све нас. Позивамо начелника Теслића да  се окрене развоју локалне заједнице, а остави по страни празну и давно прочитану политичку причу. Ако није спреман на то, има оних који јесу. Сва срећа, октобар није далеко!  За Теслић долазе љепши и свијетлији дани!“, саопштено је из ОО СНСД Теслић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм