Подршка институцијама

Сутра народни скуп "Бранимо Српску" у Прњавору

  • Извор: АТВ
  • 22.11.2023. 17:08

Народни скуп "Бранимо Српску" сутра ће бити одржан у Прњавору.

Како је најављено, скуп подршке институцијама Српске биће одржан од 19:00 часова у Спортској дворани Основне школе "Никола Тесла".

На скупу ће грађани још једном показати да су заједно и у саборности уз Републику Српску, политику њеног руководства и институција.

Митингу ће присуствовати највиши званичници Републике Српске, српски представници у заједничким институцијамау БиХ, као и други гости.

Скуп подршке "Бранимо Српску" до сада је одржан у Источном Новом Сарајеву, Бијељини, Требињу, Зворнику, Добоју, Приједору, Градишци и Дервенти.

Са скупова у овим градовима је послата јасна порука, а то је да грађани одлучни у очувању Републике Српске, њених институција и имовине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм