Бијељина

Туга: познати продавац креча преминуо поред свог комбија

  • Извор: ИнфоБијељина
  • 16.12.2023. 09:49

У Бијељини је јуче преминуо Шевко Нухановић (69) који је својим суграђанима био познат као продавац креча код старе Жељезничке станице.

Како портал "ИнфоБијељина" пише, Нухановића су пронашли пролазници код његовог комбија.

Према сазнањима поменутог портала, пролазници су видјели тијело између зида и комбија у којем је Шевко посљедњих дванаест година продавао креч.

На лице мјеста, након позива грађана, изашла је екипа Хитне помоћи, а љекари су констатовали смрт. 

Подсјећамо, Бијељинац Шевко Нухановић био је дугогодишњи радник "Зенита", а посљедње године, након смрти супруге, провео је као самац.


Пензије у Српској у протеклих пет година увећане за 50 одсто!

Пензије у Српској у протеклих пет година увећане за 50 одсто!

Сваки је Бијељинац бар једном у пролазу примијетио отворен комби на тротоару код старе Жељезничке станице и поредане вреће креча у гепеку које чекају свог купца. 

У ове хладне дане, купци су ријеткост, али Шевки је више од свега, како је говорио, значио разговор са познаницима и пријатељима које сретне, да размијене нове информације или се присјете некадашњих времена.

"Дванаест година продајем креч у свом комбију. Ситуација је таква да не може ни да се преживи. Када сам тек почињао, народ је долазио и куповао. Ово је креч из Тавне, нема му равног, не може се поредити са оним модерним смјесама које људи данас набављају. Међутим, сада прође по цијели дан да ми нико не сврати", рекао је недавно Шевко Нухановић за "ИнфоБијељину".


(Фото: ИнфоБијељина)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.