Ubistvo Slaviše Krunića

Advokat Brkić više napada ATV, nego šta brani Rodoljuba Gajića

  • Извор: АТВ
  • 06.05.2022. 19:20

U nastavku suđenja odbrana Rodoljuba Gajića više se bavila ATV-om nego svojim klijentom. Njegov advokat Marinko Brkić žalio se sudiji na pisanje naše medijske kuće. Kaže da se plaši ko to od novinara sjedi iza leđa i kakav će tekst napisati, jer se sa prethodno objavljenim ne slaže.

Po svemu sudeći zaboravlja  da za te stvari postoji demanti. U kraj mu je stao predsedavajući sudskog vijeća, objasnio je Brkiću da je suđenje otvoreno za javnost i da ne može na svakom ročištu govoriti o tome kako mediji izvještavaju. Sudija je naveo i da je ovaj put Brkić dobio opomenu a naredni bi mogao novčanu kaznu.Onda su na red došli i dokazi odbrane. Brkić, između ostalog, smatra da su u trenutku hapšenja od Gajića oduzeti odredjeni predmeti a da za to nije bilo potrebe. 

Brkić je naveo i da je jedan dokument naknadno potpisan, zbog čega ga je to po njemu falsifikovanje službene isprave. Tužilac nije uložio prigovor, pa je sudija materijalne dokaze prihvatio. 

Nastavak glavnog pretresa zakazan je za 25. maj. Na njemu će svjedočiti vještak i dva svjedoka koje je predložio Tužilac. Tužilaštvo će tada iznijeti nove, materijalne dokaze. 

22. aprila navršene su tačno tri godine od svirepog ubistva, kada je u sačekuši ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović, a vozač Goran Ilić teško ranjen. Za ubistvo su optuženi  Benedi Đukanović i Emilio Baldo, dok se   Rodoljubu Gajiću na teret stavlja da im je u svemu tome pomogao tako što je otkrivao informacije o Krunićevom kretanju i to dok je radio kao obezbjeđenje njegove supruge i djece. 

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина