Окружни суд Бањалука

Афера ”Корона уговори”: Наставак суђења чека вјештачење оптуженог

Окружни суд у Бањалуци поново је одгодио суђење Браниславу Зељковићу и осталим оптуженима у предмету "Корона уговори" због болести оптуженог Славка Бојића.

Када ће суђење бити настављено биће познато тек након што се изврши медицинско вјештачење Бојићевог здравственог стања, како би се утврдило да ли је процесно способан.

То је предложила републички јавни тужилац Жана Бојић, што је суд прихватио и наложио одбрани да достави комплетну медицинску документацију оптуженог.

Suđenje Zeljkoviću i ostalima počinje iznova

Suđenje Zeljkoviću i ostalima počinje iznova

Александар Јокић, Бојићев бранилац, раније је појаснио да су љекари његовом клијенту препоручили строго мировање док се не обави операција и не види како ће то протећи.

Подсјетимо, Зељковића оптужница терети за злоупотребу службеног положаја и примања мита.

Директор фирме ”Проконтрол ” Славко Бојић оптужен је за помагање у злоупотреби службеног положаја, бивши директор "Синекс лабораторије" Сани Црљић за помагање, директор агенције "Травел фор фан" Саша Марковић за давање мита и директор "Промединга" Драган Дубравац за злоупотребе у поступку јавне набавке.

Суђење Зељковићу одгођено до даљег

Суђење Зељковићу одгођено до даљег

Према оптужници, њиховим злоупотребама Република Српске је оштећена за најмање 1,3 милиона марака.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм