Podmetanje požara u garaži "Delte"

ATV otkriva identitet osumnjičenog za paljenje automobila banjalučke starlete

  • Извор: АТВ
  • 18.11.2021. 14:25

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, efikasnim radom rasvijetlili su slučaj paljenja skupocjenog Rendž Rovera starlete Božane Vujinović u podzemnoj garaži TC "Delta planet" u ovom gradu i identifikovali osobu koja je podmetnula požar, saznaje ATV.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je ATV došao, riječ je o Ivanu Martinovu.

Policija je, u potrazi za dokazima, detaljno istražila šire područje oko "Delte", te pregledala sve raspoložive video nadzore na području grada, čime je uspjela veoma brzo da razriješi ovo krivično djelo.

ATV takođe nezvanično saznaje da je osumnjičeni Martinov na dan podmetanja požara cijeli dan nalazio u garaži u kojoj je zapaljen automobil.

Saznajemo i da je policija samo oko 300 metara od TC "Delta planet", odnosno kod Banjalučkog Velesajma, pronašla flašu sa zapaljivom tečnošću, plavu platnenu masku i kesu, za koje se vjeruje da je osumnjičeni koristio tokom izvršenja krivičnog djela.

Izvor ATV-a je rekao da je policija došla do saznanja i da je Martinov u vrijeme izvršenja djela vozio automobil pežo 308 bijele boje.

Policija je u cilju što bržeg rješavanja slučaja saslušala više lica s kojima se Martinov sastajao na području Banjaluke, kao i svjedoci samog paljenja događaja.

Službenici Policijske uprave Banjaluka nastavljaju rad na utvrđivanju da li je osumnjičeni eventualno imao pomagače ili saučesnike prilikom podmetanja požara.

Podsjećamo, skupocjeni Rendž Rover starlete Božane Vujinović zapaljen je 15. novembra oko 16 sati u garaži Tržnog centra "Delta planet" u Banjaluci.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник