Srbija

Automehaničar otkriva zašto se zapalio punto u kom je izgorio Dejan

  • Извор: Мондо.рс
  • 04.09.2023. 17:21

Dejan J. (51) je stradao juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu "Miloš Veliki".

On je vozio u kontrasmjeru, a nakon što je udario u drugo vozilo, njegov fijat punto se zapalio. Dejan J. je ostao zaglavljen u automobilu i živ izgorio. Još uvijek nije poznato iz kog razloga je D. J. vozio u kontrasmjeru.

Dejan J. je samo dan prije jezive nesreće okačio oglas da prodaje automobil, fijat punto. Sudeći po fotografijama u pitanju je isti onaj automobil u kom je juče nastradao i koji je u sebi imao ugrađen plin.

Vjeruje se da se baš zbog toga automobil momentalno zapalio poslije sudara.


Jeziva igra sudbine: Dejan htio da proda auto u kojem je poginuo!

Jeziva igra sudbine: Dejan htio da proda auto u kojem je poginuo!

"Mondo" je razgovarao sa iskusnim automehaničarom iz Beograda, o mogućim razlozima jezivog epiloga ove saobraćajke, i on tvrdi da se nakon saobraćajne nesreće zapalila plinska boca.

Pitali su ga da li silina udarca, odnosno velika brzina pri sudaru, u slučaju kada automobil ima ugrađen plin u sebi, može izazvati požar. Automehaničar je objasnio da to može biti uzročno-posljedična situacija.

"Vidio sam sudar na društvenim mrežama, 99% sam siguran da se nakon saobraćajne nesreće zapalila plinska boca. Od siline udarca negdje je procurio plin. Ona sama po sebi nije opasna, ni ugradnja ni vožnja na plin, ali u ekstremnim slučajevima se desi da se ta boca zapali, kao što smo vidjeli u ovom primjeru", rekao je automehaničar za "Mondo".


Erdogan poslao poruku Ukrajini iz Sočija

Erdogan poslao poruku Ukrajini iz Sočija

Podsjetimo, Dejan J. je živio u Debeljači i bio je maser. Na suvozačevom mjestu je bio N. K. (40), koji je nakon nesreće prevezen na odjeljenje reanimacije u Urgentni centar.

D. P. (30), koja je bila na mjestu vozača hjundaija u svjesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Na društvenim mrežama već uveliko kruži jezivi snimak nesreće. Vidi se trenutak u kom se fijat zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgorio.

Upozoravamo da je snimak veoma uznemirujući:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)