Uhapšeni

Banjalučani osumnjičeni da su se drogirali na javnom mjestu

  • Извор: АТВ
  • 10.08.2023. 10:24

N.R. i M.V. uhapšeni su juče u Banjaluci, saopšteno je iz nadležne Policijske uprave.

Kako stoji u saopštenju, policija je uhapšeni dvojac uočila u ulici Majke Jugovića kako sa displeja mobilnog telefona kroz nos uvlače bijelu praškastu  materiju koja izgledom asocira na kokain.

Kada su uočili policiju, oni su kokain sklonili sa telefona.

Hrvati strahuju od

Hrvati strahuju od "proboja" Grobara, granični prelazi pod nadzorom

"Kod lica N.P. prionađena je i oduzeta providna folija u kojoj se nalazila određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opjnu drogu 'Kokain'. M.V. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga 'Amfetamin' i 'Kokain' u organizmu“, stoji u saopštenju. 

Kako je navedeno u saopštenju banjalučke policije, N.R. uhapšen je zbog "Omogućavanje uživanja opojnih droga“ dok je M.V. uhapšen je zbog počinjenog prekršaja iz člana 17. Zakona o javnom redu i miru.

U Banjaluci oduzet automobil za kojim traga Interpol

U Banjaluci oduzet automobil za kojim traga Interpol

"Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, biće podnesen Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv lica N.R., a licu  M.V. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja“, zaključeno je u saopštenju banjalučke policije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?