Saopštenje

Banjalučani vozili pijani i prijetili policiji

 • Izvor: ATV
 • 27.01.2023.11:16

N.V. i K.Đ uhapšeni su u Banjaluci zbog sumnje da su pijani vozili i nakon zaustavljanja vrijeđali policajce, saopšteno je iz Policijse uprave Banjaluka.

U saopštenju je navedeno da je Banjalučanin N.V. uhapšen zbog počinjenih prekršaja iz više članova Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, te Zakona o javnom redu i miru.

"Naime, policijski službenici su istog dana oko 1.30 časova, u Banjaluci u ulici Knjaza Miloša, zasutavili i kontrolisali mercedesa koje se kretalo nepravilnom putanjom po kolovozu ugrožavajući bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je vozilom upravlja N.V., koje je tokom kontrole vrijeđalo i upućivalo prijetnje policiji, te se oglušilo i na policijsko naređenje, nakon čega je uhapšen", navode iz policije.

U saopštenju se navodi da je kontrolom utvrđeno da je uhapšeni imo 1,44g/kg alkohola u organizmu.

Istog dana, oko 19.20 časova, zbog istih prekršaja uhapšen je i Banjalučanin K.Đ.

"K.Đ. je sa audijem učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi sa materijalnom štetom koje se dogodila istog dana u ulici Dujke Komljenovića. Vrijeđalo je i ometalo policiju tokom uviđaja zbog saobraćajne nezgode, te se oglušilo o njihovo naređenje, nakon čega je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, te je utvrđeno 1,64 g/kg alkohola u organizmu", navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.