PU Banjaluka

Banjalučanin falsifikolvao dokumente pa na prevaru otuđio novac

  • Извор: АТВ
  • 10.07.2023. 11:45

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu Banjalučanina čiji su inicijali S.N, koji je osumnjičen da je prevarom i falsifikovanjem isprava oštetilo druga lica i sebi pribavilo 530 KM.

 S.N. je osumnjičen da je od avgusta 2022. do juna 2023. godine u Banjaluci, lažnim prikazivanjem da je zaposleno u agenciji koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju u Austriji i NJemačkoj, dovelo u zabludu dva oštećena lica, te sačinilo i falsifikovanim pečatom ovjerilo lažne isprave koje su oštećena lica potpisala i za navodnu nostrifikaciju diploma dala 530 KM.

Poginuo vozač četvorotočkaša

Poginuo vozač četvorotočkaša

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su od osumnjičenog lica tokom kriminalističke obrade oduzeta dva pečata u plastičnim kutijama.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, a nakon komletiranja predmeta protiv S.N. biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima prevara i falsifikovanje isprava.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na građane da sve slučajeve ovakvih prevara prijave pozivom na broj 122 ili lično u nadležnoj policijskoj stanici. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм