Предложен му притвор

Бањалучанин осумњичен за насиље у породици, трајало је неколико година

  • Извор: АТВ
  • 18.12.2023. 09:39

Бањалучанин С.К. (36) осумњичен је за насиље у породици и тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци му је јуче предложио притвор.

Наведени је осумњичен да је периоду од 2018. године до 11. децембра ове године, у Бањалуци, у више наврата примјеном насиља и пријетњом да ће напасти на живот и тијело, у присуству заједничке малољетне дјеце, угрозио спокојство, тјелесни интегритет и душевно здравље своје супруге, навели су из Окружног јавног тужилаштва. 

„Тужилац је ставио приједлог за одређивање мјере притвора због опасности од бјекства осумњиченог, постојања нарочитих околности које указују да ће осумњичени ометати кривични поступак утицајем на свједоке, те због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело, сходно  члану 197. став 1. тачка а. б. и в.  Закона о кривичном поступку Републике Српске“, саопштено је из ОЈТ Бањалука.

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм