ПУ Бањалука

Бањалучанин пријављен да је преварама 'сврнуо' више од 8 милиона КМ

  • Извор: АТВ
  • 05.04.2024. 15:18

Бањалучанин Ђ.Д. пријављен је данас ОЈТ Бањалука због сумње да је илегално стекао противправну имовинску корист већу од 8 милиона КМ.

Он се сумњичи да је као одговорно лице у правном лицу починио 13 кривичних дјела у периоду од 2015. до 2021. године, док се поменуто правно лице сумњичи за још 7 кривичних дјела.

"Лице Ђ.Д. сумњичи се да је починило шест кривичних дјела 'Превара у привредном пословању', пет кривичних дјела 'Повреда обавезе вођења трговачких и пословних књига и састављања финансијских извјештаја и њихово фалсификовање или уништавање', кривично дјело 'Неправилно издвајање средстава правних лица' и кривично дјело 'Оштећење повјерилаца', а правно лице сумњичи се да је починило шест кривичних дјела 'Превара у привредном пословању' и кривично дјело 'Оштећење повјерилаца'", саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Из полиције додају да су наведеним кривичним дјелима, осумњичена лица прибавила су противправну имовинску корист у износу од 8.258.370 КМ.


Детаљи које је полиција успјела да сакрије од јавности током потраге за Данком

Детаљи које је полиција успјела да сакрије од јавности током потраге за Данком


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм