Славонски брод

Беба преминула током порода у болници

  • Извор: Индекс
  • 09.02.2024. 19:10

У општој болници "Др. Јосип Бенчевић" у Славонском Броду крајем јануара је при породу умрла беба, што су Индексу и потврдили из болнице.

Како незванично сазнаје поменути лист, током трудноће није било компликација.

На упит о потврди овог несретног догађаја, из Опште болнице "Др. Јосип Бенчевић" казали су да је обављен унутрашњи надзор те да се још увијек утврђују околности догађаја.

"Обављен је изванредни унутарњи надзор те су у тијеку активности ради утврђивања околности настанка нежељеног догађаја", одговорила је управа болнице.

Индекс неслужбено сазнаје да трудница током трудноће није имала проблема па су упитали болницу је ли било назнака проблема раније током трудноће и који је узрок смрти д‌јетета.

С обзиром на то да се околности смрти тек утврђују, нема службене потврде о узроку д‌јететове смрти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм