Na granici sa BiH

Beograđanin pao s 93 kilograma droge

  • 15.03.2019. 15:20

Crnogorska policija i carinici pronašli su na graničnom prelazu Vraćenovići sa BiH, u priključnom vozilu, 93 kilograma marihuane i uhapsili lice čiji su inicijali J.B. /33/ iz Beograda.

Policajci su na izlazu iz Crne Gore, prilikom kontrole džipa marke "mercedes" registarskih oznaka Srbije, sa priključenim vozilom "tema kar", u pregradama patosa pronašli 91 pakovanje marihuane koju je J.B. pokušao da prokrijumčari radi prodaje. 

U zajedničkom saopštenju uprava policije i carina Crne Gore navodi se da su o tome obaviješteni nikšićka policija i Odsjek za borbu protiv droge, čiji su pripadnici izvršili uviđaj. 

"Od J.B. su oduzeti droga, vozilo i priključno vozilo, kao i 1.500 evra za koje se sumnja da su stečeni vršenjem krivičnog djela", dodaje se u saopštenju. 

Uhapšeno lice će uz krivičnu prijavu biti privedeno državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge. 

"Ovo je najveća pljenidba narkotika na graničnom prelazu Vraćenovići u proteklom periodu", navodi se u saopštenju. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм