ATV

Zenica

Bez prijava o nestanku, pronađeno tijelo u Bosni

 • Izvor: Radio Sarajevo
 • 01.04.2023. 20:57

U rijeci Bosni, u zeničkom naselju Kanal, juče je pronađeno beživotno tijelo ženske osobe čiji identitet nije poznat.

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdio je Elvedin Fišek, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

"U rijeci Bosni juče je oko 14 sati primjećeno beživotno žensko tijelo. Uz tijelo nisu pronađeni nikakvi dokumenti, tako da ne znamo o kome se radi. Obdukcija još uvijek nije obavljena iz tehničkih razloga, pretpostavljamo da je riječ o utapanju, ali ne mora značiti", kazao je Fišek za portal Radiosarajevo.ba.

Policajac izvršio samoubistvo, supruga pronašla oproštajno pismo

Policajac izvršio samoubistvo, supruga pronašla oproštajno pismo


Na ovom području u posljednje vrijeme nije bilo prijava nestanka ženskih osoba, pa policija vrši provjere i sa drugim policijskim stanicama.

"Trenutno nam se još uvijek nije javio i prijavio nestanak", dodao je Fišek.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

(Foto: Ilustracija)

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.