Покушај убиства

Билећанину три године затвора због бруталног премлаћивања

Врховни суд Републике Српске потврдио је пресуду Владимиру Шешлији из Билеће и правоснажно га осудио на три године затвора због покушаја убиства Божидара Шупића из Гацка, кога је више пута изударао дрвеном дршком по глави.

Пресуда је изречена након што је Врховни суд одбио жалбу одбране као неосновану.

”Жалба је одбијена и у потпуности је потврђена првостепена пресуда Окружног суда у Требињу”, наводе у Врховном суду Републике Српске.

Злочин се догодио 15. августа 2020. године у љетној башти ресторана "Језеро" у улици Српске војске у Билећи. У пресуди се наводи да је свему претходила вербална расправа између оптуженог и жртве.

”Након расправе Шешлија је дрвеном дршком Шупићу задао више удараца у главу. Оштећени је задобио појединачно три тешке повреде у виду прелома доње вилице, оток и крвни подлив лица праћен преломом јагодичне кости и горње вилице”, наводило се у пресуди Окружног суда у Требињу.

Шешлији је у казну урачунато вријеме проведено у притвору од 15. августа до 15. септембра 2020. године.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.