Dedinje

Biznismen otkrio da ga žena vara pa zapalio tri skupocjena automobila

  • Извор: Курир
  • 29.08.2023. 21:40

Biznismen Nebojša M. (49), uhapšen je i na prijedlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogardu mu je određen pritvor zbog sumnje da je 25. avgusta u ranim jutarnjim satima u garaži zgrade na Dedinju zapalio tri skupocjena automobila!

Kako Kurir saznaje, buktinja koja je probudila stanare napravila je štetu od oko 200.000 evra!

“Na prijedlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu N.M. je određeno zadržavanje do 48 sati 25.8. On je prilikom saslušanja u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznese odbranu, odnosno da se brani ćutanjem, poslije čega mu je sudija za prethodni postupak na prijedlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen kako ne bi boravkom na slobodi uticao na svjedoke koji će biti saslušani tokom istrage”, potvrđeno je za Kurir iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Posluje u Londonu i Rusiji

Prema podacima dostupnim na internetu, navodi se da je Nebojša M. biznismen iz Londona i da živi u Srbiji. Privatna firma, kako se navodi, u njegovom je većinskom i manjinskom vlasništvu njegove supruge. Kancelarije u Beogradu su joj na Novom Beogradu, a osim u Londonu, veliko predstavništvo navodno imaju i u Rusiji.

Kako Kurir nezvanično saznaje, stanare zgrade, kobnog jutra oko pet sati probudio je jeziv plamen u zgradi.

“U vatri su izgorjeli BMW X6, čiji je vlasnik Nebojša M., zatim audi Q8 koji vozi njegova supruga B.M., kao i još jedan BMW. Ogromna je šteta nastala, audi je potpuno uništen. Vatrogasci su brzo stigli u zgradu, ali je vatra bila ogromna, požar je probudio cijelu zgradu”, kaže sagovornik Kurira.

Policajac osumnjičen da je ukrao 19 pištolja pa preuzeo kovertu s parama

Policajac osumnjičen da je ukrao 19 pištolja pa preuzeo kovertu s parama

Kako navodi, Nebojša i njegova supruga žive na relaciji Beograd - Rusija.

“Imaju privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija. Imućna su i dobrostojeća porodica. Međutim, očigledno je bilo da imaju problema. Navodno, Nebojša je kobne noći čuo da ga supruga vara i da ima drugog muškarca. Došao je kući, kako kažu komšije, najvjerovatnije pod dejstvom alkohola ili nečeg drugog, i u naletu bijesa zapalio automobile. Supruga mu te noći i nije bila kod kuće, moguće je da je čak u Rusijii”, kaže sagovornik Kurira.

On navodi i da su čuli da je prvo zapalio svoj automobil.

Plenković: Hrvatski navijači otišli u Grčku da naprve incident

Plenković: Hrvatski navijači otišli u Grčku da naprve incident

“Navodno je natopio krpu benzinom pa je gurnuo u rezervoar svog automobila, zatim je isto uradio i sa audijem koji inače, kada je u Beogradu, vozi njegova supruga, a vatra je zahvatila i treći automobile”, dodaje sagovornik Kurira.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)