Нашице

Бјежао од полиције, скочио са првог спрата и погинуо

  • Извор: Агенције
  • 23.04.2024. 15:14

Од повреда задобијених у скоку са првог спрата породичне куће у околини Нашица смртно је страдао 47-годишњак којег је полиција, по судском налогу, требала привести у затвор у Загребу, саопштила је у уторак, 23. априла, осјечко-барањска полиција.

У полицији кажу да су у уторак ујутро, нешто послије седам сати, службеници полицијске станице Нашице покушали "реализовати налог за привођење" који је осјечки Жупанијски суд расписао за 47-годишњаком којег је требало довести у Затвор у Загребу, преноси "Хина".

Међутим, након што су му полицајци саопштили разлог доласка, 47-годишњи мушкарац покушао је побјећи те је скочио са првог спрата порочине куће, након чега је хитно превезен у нашичку Општу жупанијску болницу гдје је преминуо од задобијених повреда.

На темељу налога осјечког жупанијског државног тужиоца увиђај на мјесту догађаја обавља екипа ПУ осјечко-барањске, напомињу у саопштењу.


Хит! Кандидат СДС-а причао о себи у трећем лицу, збунио присутне

Хит! Кандидат СДС-а причао о себи у трећем лицу, збунио присутне


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм