Ne zna se kako su je ubili

Bračni par ubio ženu, tijelo nikad nije pronađeno

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 21.11.2022. 19:25

Bračni par Karamazan ponovno je na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu osuđen na ukupno 21 godinu zatvora za ubistvo Zorice Fadljević, čije tijelo nikad nije pronađeno.

Kako piše Večernji list, sudija Mirjana Madunić u ponovljenom je postupku ponovila svoju prethodnu, kasnije oborenu presudu kojom se bračni par Karamazan iz Šumeća proglašava krivim za ubistvo Zorice Fadljević iz Sibinja, kojoj je kada se zločin dogodio bilo 47 godina.

Mijo Karamazan (65) kao izvršioc ubistva osuđen je na 12, a njegova supruga Slavica Karamazan (63) kao saučesnik na devet godina zatvora.

Prema optužnici, Slavica Karamazan se 18. novembra 2019. sastala sa Zoricom kod brodske bolnice. Na parkingu ih je čekao Mijo u automobilu. Potom su se svi zajedno uputili na neutvrđeno mjesto gdje su supružnici na nepoznat način usmrtili Zoricu te se njenog tijela riješili na nepoznat način.

Između ostalog, i jedan trag krvi pronađen je u automobilu Mije Karamazana. Zoričin suprug Drago Fadljević ranije je rekao da je vidio kako se njegova žena tog dana sastaje s nekom njemu nepoznatom ženom.

Iako nije pronađeno Zoričino tijelo niti je utvrđen način na koji je ubijena, Županijsko državno tužilaštvo smatralo je da ima dovoljno dokaza da su supružnici ubili Zoricu i potom njeno tijelo sakrili, što je sud uvažio.

Podsjetimo, u februaru ove godine Visoki krivični sud ukinuo je presudu i vratio slučaj na ponovno suđenje, na kojem su orkivljeni osuđeni na iste kazne koje su im izrečene i u prvom postupku. Odbrana je najavila da će uložiti žalbe Visokom krivičnom sudu.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок