У гроб однио тајну

Брат осумњиченог за убиство Данке знао гдје се налази тијело дјевојчице?

  • Извор: Мондо.рс
  • 07.04.2024. 14:31

Д. Д. (40) из Бора, осумњичен да је након убиства двогодишње Данке Илић помогао рођеном брату Д. Д. (50) који се сумњичи за тешко убиство девојчице, преминуо је рано јутрос у Полицијској управи у Бору. Он је данас требало да буде саслушан.

С. Ј. и Д. Д. који су ухапшени због сумње да су убили Данку Илић, саслушани су у петак увече, а јуче им је одређен притвор. Д. је пред тужиоцем признао злочин, док се Ј. бранио ћутањем. Обојици је потом одређен притвор до 30 дана. Полиција је у међувремену ухапсила Р. и Д. Д. оца и брата Д. Д. због сумње да су му помогли да премјести тијело убијене дјевојчице. Међутим, Д. је рано јутрос преминуо.

Незванично објављен узрок смрти брата убице Данке Илић

Незванично објављен узрок смрти брата убице Данке Илић

Непосредно пред хапшење отац је рекао да му је полиција "одвела супругу и другог сина". "Шта да кажем кад не знам ништа. Да имам добре информације, па да кажем нешто, али немам. Требало је синоћ и мене да саслушају, али нису. Сада су дошли само по жену. Дошла су службеним аутомобилом два полицајца око 18 часова и одвели су је да да изјаву. Сада су сви тамо, једини сам ја остао код куће", казао је пре два дана.

Свијет му се срушио у секунди: Готово 15 година слијепо вјеровао да му је супруга родила три кћери

Свијет му се срушио у секунди: Готово 15 година слијепо вјеровао да му је супруга родила три кћери

Тврдио је да је у шоку и да не зна шта се дешава, а за оба сина говорио да "они нису такви". "Слушам на ТВ-у, има манипулација за све и свашта. Ја не знам шта се дешавало, али не вјерујем да је тачно то што се прича. Д. није био такав никада. Ја га не знам као таквог. Код мене није био ни агресиван ни било шта. Ни он, ни други син Д.", причао је Раде о својим синовима.

Олуја отказала око 140 летова, путници остали заглављени у више градова

Олуја отказала око 140 летова, путници остали заглављени у више градова

Подсјетимо, Д. Д. (50) признао је на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару да је задавио Данку Илић. Он је у тужилаштву открио и да је имао помагаче да склони тијело Данке Илић са депоније. "Рекао је да су му помогли отац и брат да се ријеши тијела", рекао је извор упознат са случајем.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина