Далибор Драгијевић

Незванично објављен узрок смрти брата убице Данке Илић

  • 07.04.2024. 13:46

Далибор Драгијевић (40), брат Дејана Драгијевића оптуженог за тешко убиство Данке Илић, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору.

Како незванично сазнаје Курир, умро је од посљедица инфартка.

Далибор Драгијевић је ухапшен јуче, заједно са оцем Радославом, под сумњом да је помогао брату Дејану да премјести тијело убијене Данке Илић.

Поводом смрти Далибора Драгијевића огласио се и МУП.

"Док смо тражили Данку рекао је: Џаба је тражимо, отета је" Пријатељ открио детаље о убици

"Осумњичени Д. Д. (1984) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао Д. Д. (1974) осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дјела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору", наводи се у саопштењу МУП у коме се додаје:

"Д. Д. је у раним јутарњим сатима позлило и упркос правовременом реаговању полицијских службеника и љекара Дома здравља у Бору који су покушали реанимацију он је у 3,10 часова преминуо, а од стране љекара мртвозорника констатована је природна смрт".

Детаљи саслушања: Два сата је детаљно причао како је убио Данку

Детаљи саслушања: Два сата је детаљно причао како је убио Данку

О догађају је одмах обавијештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београд.

Испред куће, у којој је изгледа остала само мајка осумњиченог Дејана Драгијевића, данас се појавила екипа Хитне помоћи нешто послије 12 часова.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм