Из УКП-а открили

Детаљи саслушања: Два сата је детаљно причао како је убио Данку

  • Извор: Агенције
  • 07.04.2024. 13:07

Зоран Шашић, замјеник начелника Управе криминалистичке полиције (УКП), рекао је данас, да ће потрага за тијелом Данке Илић (2) из Бора, која је прије више од десет дана убијена, бити настављена.

Како је казао, потрага ће трајати све док тијело не буде нађено.

Данкин отац о потрази за дјететом: „Много нам је лоше...“

Данкин отац о потрази за дјететом: „Много нам је лоше...“

Он је истакао да се потрага врши на неколико локација и да је за сада ово дјело оквалификовано као тешко убиство учињено на свиреп начин.

"Док смо тражили Данку рекао је: Џаба је тражимо, отета је" Пријатељ открио детаље о убици

Шашић је навео да би проналазак тијела дјевојчице могао да донесе и нове доказе о ухапшенима за које се сумњичи да су помагали у прикривању доказа.

"Проналазак тијела ће нам донијети нове доказе о осумњиченима и нове доказе о ухапшенима за које се сумња да су помагали послије извршења кривичног дјела", рекао је Шашић за ТВ Хепи.

Полиција тражи Данкино тијело у пећини

Полиција тражи Данкино тијело у пећини

Што се тиче потраге за тијелом, истакао је да се претрага врши на три локације, те да постоји проблем са једним од осумњичених за Данкино убиство који се брани ћутањем.

Марија Шерифовић посветила пјесму малој Данки Илић

Марија Шерифовић посветила пјесму малој Данки Илић

"Осумњичени су признали кривично дјело, и детаљно га описали. Током саслушања је једно лице више од два сата описивало извршење кривичног дјела, док је друго лице, након што је почео са признањем и описивањем, касније одлучио да се брани ћутањем", рекао је Шашић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: