Нова локација

Полиција тражи Данкино тијело у пећини

  • 07.04.2024. 11:12

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно спроводе детаљну претрагу терена на територији града Бора у потрази за тијелом двогодишње Данке Илић за чије се тешко убиство сумњиче С. Ј. (1974) и Д. Д. (1974), обојица из Бора, а који су ухапшени 4. априла ове године, наводе из МУП Србије.

Више десетина припадника полиције Министарства унутрашњих послова уз коришћење најсавременије опреме тренутно претражује Лазареву пећину која се налази око три километара од села Злот у ком живи осумњичени Д. Д., Лазарев кањон као и цјелокупно подручје дуж Злотске ријеке у потрази за тијелом дјетета које је, како се сумња, он другог дана након извршеног кривичног дјела премјестио са депоније у околини Бањског поља.

Припадници Министарства унутрашњих послова спроводиће опсежну претрагу територије града Бора у циљу проналаска тијела дјевојчице и утврђивања свих околности под којима је настрадала.

"То нам ради васпитачица": Отац се играо са кћерком, па открио страхоту

Подсјетимо, Милош Илић отац монструозно убијене двогодишње дјевојчице Данке Илић за чијим тијелом се трага рекао је да су он и Данкина мајка Ивана у ужасно тешком психичком стању.

- Много нам је лоше и не можемо да изађемо испред вас и молимо да нас разумете - рекао је Милош иза затворених врата стана по којима се види да је "становала љубав".

Да је ту живјела млада породица са дјецом, Данком и њеним годину дана старијим братом Лазаром, којој је било све подређено и чији осмијеси су родитељима значили све, свједоче и њихове комшије.

Ово је тренутак одрона код Мостара

Ово је тренутак одрона код Мостара

Милош је у породични стан стигао непосредно пред долазак новинара Курира.

- Није нам до приче и смета нам интересовање медија за нас у овом моменту док чекамо да нађу тијело нашег малог анђела којег су монструми убили - рекао је Милош.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.