Dalibor Dragijević

Nezvanično objavljen uzrok smrti brata ubice Danke Ilić

  • 07.04.2024. 13:46

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića optuženog za teško ubistvo Danke Ilić, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Kako nezvanično saznaje Kurir, umro je od posljedica infartka.

Dalibor Dragijević je uhapšen juče, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premjesti tijelo ubijene Danke Ilić.

Povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

"Dok smo tražili Danku rekao je: Džaba je tražimo, oteta je" Prijatelj otkrio detalje o ubici

"Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru", navodi se u saopštenju MUP u kome se dodaje:

"D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane ljekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt".

Detalji saslušanja: Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku

Detalji saslušanja: Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku

O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.

Ispred kuće, u kojoj je izgleda ostala samo majka osumnjičenog Dejana Dragijevića, danas se pojavila ekipa Hitne pomoći nešto poslije 12 časova.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program