Бијељина

Брука на хуманитарној утакмици, повријеђен навијач и полицајац

  • Извор: АТВ
  • 02.02.2024. 11:47

На хуманитарној рукометној утакмици између ”РК Радник” и ”РК Црвена звезда” повријеђен је навијач М.М. из Бијељине, док је лакше повреде задобио и један полицајац.

У ПУ Бијељина наводе да су јуче око 18 часова обавијештени да је дошло до туче више особа у Спортској сали у Рачанској улици, гдје се играо хуманитарни меч.

”Том приликом повријеђен је М.М. из Бијељине. О догађају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини, које се изјаснило да нема елемената кривичног дјела, с обзиром на то да је оштећени изјавио да не жели кривичну одговорност за извршиоца”, саопштено је из ПУ Бијељина.

Додају да је извршилац пронађен и идентификован, а ради се о М.Ђ. из Бијељине који је санкционисан по Закону о спречавању насиља на спортским приредбама.

Туча на хуманитарној утакмици у Бијељини, претучен навијач

Туча на хуманитарној утакмици у Бијељини, претучен навијач

”У циљу успостављања нарушеног јавног реда и мира, ангажовани су полицијски службеници  Јединице жандармерије Бијељина, на које је насрнула група навијача, те је том приликом лакше повређен полицијски службеник ПС Бијељина 2. То дјело је квалификовано као напад на службено лице у вршењу склужбене дужности”, наводе у ПУ Бијељина.

Додају да полиција предузима све даље потребне мјере и радње у циљу утврђивања одговорности организатора јавног скупа, као и одређених пропуста од стране истих.                          

Подсјетимо, рукометна утакмица је организована у склопу седме Божићне акције Делија у Републици Српској. Улазница је коштала шест марака, а предвиђено је да сав прикупљени новац иде у хуманитарне сврхе.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина