Časlav Živojinović

Časlav koji je poslije 40 dana pronađen mrtav biće sahranjen u petak

  • 25.12.2019. 16:13

Mladić Časlav Živojinović (24) pronađen je mrtav 7. decembra kraj Velike Morave u atarima sela Vranovo kod Smedereva. On će, kako je na Fejsbuku objavio njegov stric Predrag Živojinović, biti sahranjen u petak, 27. decembra u 13 sati na Novom groblju u Vranovu.

Časlav je pronađen nekoliko metara od rijeke Morave, a kako je tada rečeno za Telegraf.rs, on se nije utopio.

- Tijelo je pronađeno pored rijeke - naveo je tada portparol policije u Smederevu Saša Nikolić i potvrdio da nije riječ o utopljeniku.

Osamnaest dana poslije pronalaska tijela na obali Velike Morave, DNK je, kako navode Večernje novosti, potvrdio da je riječ o nesrećnom mladiću.

Podsjetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe. Časlav je samo poslao svom drugu Miljanu poruku u kojoj ga moli da mu čuva oca i brata.

Mladića koji je nestao 29. oktobra ove godine, našao je, kako objašnjava njegov prijatelj Miljan, čovjek koji je šetao pored rijeke sa svojim psom, poslije čega je o ovom slučaju obaviještena i policija.

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)