Crne slutnje se obistinile

Nije uspio da prebrodi krizu: Stric slomljen nakon samoubistva Časlava

  • 07.12.2019. 20:42

Slutnje da je Časlav Živojinović (24) tragično okončao svoj život obistinile su se, a porodica, rođaci i prijatelji, koji su mjesec i po dana čekali da ponovo čuju njegov glas i da ga zagrle, sada mogu samo da puste suzu, ostave cvijet i zapale svijeću. Jedan mladi život je ugašen.

- Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk nema te... Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostajes. Pričam, a priča mi je prazna. Boliš me moj Časlave - posljednja je poruka je koju je na fejsbuku, zajedno sa Časlavovom fotografijom, ostavio njegov stric Predrag.

Inače, njegov stric je u potresnom statusu na fejsbuku juče i objavio najtužnije vesti.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvek nestaje i što ga više nigde neće biti. Boli saznanje da nikada više neće moći da se raduje, da se smeje, mašta, trči, plače, voli. Boli sve ono što je mogao da uradi, a nije. Boli sve ono što je tek trebao da prođe, a nije. Boli proleće, boli sunce, boli more, boli nebo, boli kiša. Boli sve ono što živi bez njega, boli čitav svet... Moj Časlave boli sve bez tebe! Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju kada nismo znali mi! - napisao je juče stric.

A onda je uslijedilo više od stotine poruka saučešća i utjehe.

- Iskreno saučesće. Čaki je bio mnogo dobar drug, prijatelj, ne postoje reči kojima bi čovek tebe opisao, jedino se može reći anđeo, a oni idu u raj - napisao je jedan prijatelj.

I danas se mnogo ljudi oglasilo sa riječima saosećanja.

- Ipak je sve bila java. A mislila sam da je san i da će sve proći. Da će se vratiti svojima i jako ih obradovati. Ovako, muk i tišina. I još jedan mlad život izgubljen. Zašto?! Pitanje koje će svima nama ostati bez odgovora. Iskreno saučešće tebi Peco, a i meni... Neka počiva u miru. Amin! - glasi jedan od komentara.

Ovaj momak ostavio je svojim najbližima o oproštajne poruke, ali su se, ipak, nadali da neće dići ruku na sebe i da je samo otišao da prebrodi krizu.

U jednoj od poruka najavio je i da će u tabletu ostaviti video koji će "objasniti sve".

Pročitajte još:

Tragedija na gradilištu: Radnik pao sa zgrade, podlegao povredama

Ubice snimale mučenje nesrećnog mladića, potom ga bacile u Savu

Gori objekt nekadašnje prodavnice, mještani tvrde: Požar uzrokovali migranti!

Pijani vozač automobilom uletio među pješake, troje poginulo

Izgubili dobijen meč zbog bizarnog razloga

Umrla žrtva silovanja: Presreli su je, pretukli, izboli, polili kerozinom i zapalili

Otac koji je izgubio suprugu i kćerku stravičnoj nesreći: Svi su još u istoj kafani i piju

Teška saobraćajna nesreća: Poginuo vozač u slijetanju automobila

Tatjana platila više od 3.000 maraka baštovanu da joj ubije supruga

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм