Извршени и претреси

Четворка ухапшена у Бијељини: Опирали се хапшењу, полицајац повријеђен

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2024. 18:10

Четири особе из Бијељине ухапшене су јуче у овом граду због више кривичних дјела, укључујући ометања службених лица у обављању посла, а један полицајац је и лакше повријеђен.

Полиција је, на основу наредбе Основног суда у Бијељини и под надзором надлежног тужилаштва, претресла стан и друге просторије, као и возила у Бијељини, које користе М.П, С.П, Д.П. и М.П.

Том приликом је пронађена и одузета комплетна опрема за фалсификовање исправа, око 100 грама марихуане, те једна дигитална вага за прецизно мјерење.

„Усред непоступања по наређењу полицијских службеника и пружања активног отпора, М.П. је нанио лакше тјелесне повреде полицијском службенику, док су Д.П. и С.П, који су настањени на истој адреси, пружала отпор и ометала полицијске службенике у вршењу службених радњи“, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

О свему је обавијештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наредио да се против ових особа доставе извјештаји за почињена кривична дјела фалсификовање исправе, неовлаштена производња и промет дрога и спречавање службеног лица у вршењу службене дужности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: