Nastradao bivši košarkaš Partizana

Čumetov kum razbio glavu bivšem momku Dare Bubamare

  • 05.08.2019. 22:31

Dušan Silić (27) osumnjičen je da je polomio lobanju Nemanji Bezbradici (26), kog je nedaleko od kuće u lokvi krvi pronašla majka.

Policija traga za Dušanom Silićem (27), sinom biznismena iz Jakova, inače kumčetom rođenog brata Ljubiše Buhe Čumeta, zbog sumnje da je u nedjelju pretukao Nemanju Bezbradicu (26), bivšeg košarkaša Partizana i bivšeg dečka pjevačice Dare Bubamare.

Bezbradica je zadobio frakturu lobanje i povredu noge, a odbio je saradnju sa policijom.

"Drugi prikupljeni dokazi vode do Dušana Silića. Sumnja se da je motiv napada sukob zbog djevojke", kaže izvor.

Ni otac bivšeg košarkaša nije mogao da kaže ko je teško povrijedio njegovog sina. Kako kaže, njegova supruga zatekla je Nemanju krvavog na ulici i pomogla mu da uđe u dvorište.

"Bio je obliven krvlju. Zvali smo Hitnu i policiju. Njega smo pitali šta je bilo, ali je objasnio da je napad bio s leđa i da ne zna ko ga je tako krvnički udario. Nije se žalio da mu neko prijeti i ne znam šta bi mogao biti razlog", rekao je Bezbradičin otac Zdravko.

Kako kaže, Nemanja ima frakturu lobanje i povredu noge.

"Zadržan je u bolnici. Bio je sa drugom ispred kuće, gledali su neka kola. Bio je sagnut, gledao je motor tog auta. U trenutku ga je neko, ne znam da li pesnicom ili nekim predmetom, udario u glavu i tog trenutka je izgubio svijest. Drug koji je bio s njim od straha je pobjegao", rekao je Zdravko.

S druge strane, brat i otac osumnjičenog Dušana Silića kažu da ne vjeruju da je on napao Bezbradicu.

"Tačno je da su njih dvojica imali nesuglasice zbog djevojke, ali to je bilo odavno. Nemanja je valjda pokušavao da bude u vezi sa Dušanovom bivšom. Ali oni su to riješili", rekao je Miloš Silić, brat osumnjičenog.

"Napad je bio oko 17, a Dušan je bio sa mnom čitav dan. U 18.30 je otišao sa djevojkom na svadbu. Od sinoć se nismo čuli. Za napad sam saznao kada je policija došla da ga traži. Dao sam izjavu. Ništa mi nije jasno", rekao je Miloš za Kurir.

Na pitanje zašto je njegov brat u bjekstvu ako nije kriv, Miloš objašnjava da ne zna.

"Ne javlja se na telefon. Ne znam ni da li zna da ga policija traži", objasnio je.

Тагови: