Више јавно тужилаштво у Смедереву

Данас оптужница против масовног убице из Младеновца

  • Извор: Курир
  • 18.10.2023. 09:06

Како Курир сазнаје данас би Више јавно тужилаштво у Смедереву требало да подигне оптужницу против осумњиченог У. Б. (21) из Дубоне код Младеновца који је 4. маја убио деветоро младих у селима код Младеновца и Смедерева, док је њих 13 ранио.

- Данас би требало да се подигне оптужница против осумњиченог за најтеже кривично дјело - каже извор.

Подсјетимо, осумњичени У. Б. за кога се сумња да је 4. маја починио масакр у селима Дубона и Мало Орашје у свом крвавом пиру убио је деветоро својих вршњака, док је њих 13 рањено. Кобне вечери У. Б. је прво отишао у смедеревско село Мало Орашје гдје је код споменика изашао из кола у рафалном паљбом убио шесторо младића и неколико њих ранио. Свој крвави поход наставља у својој родној Дубони гдје се паркирао преко пута школе и рафалном паљбом убио троје младих који су сједили на клупи. Након злочина бјежи земљаним путем ка селу Шепшина одакле је и кренуо у масакр, али су му се кола покварила па је један дио прошао пјешке.

- Ушао је у гаражу од једних мјештана и украо им кола којима се одвезао да наплатне рампе Мали Пожаревац гдје је упао у такси возило у ком је била путница - подсјећа извор и додаје да је тада од таксисте тражио да га одвезе до села надомак Крагујевца гдје се све до јутра скривао у кокошињцу свог ујака.

- Детаљном истрагом Вишег јавног тужилаштва у Смедереву поред У. Б. ухапшени су и његов отац Р. Б., ујак Г. Г. и његов брат Б. Г.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)